Tânăra liberală numită în CA unui spital clujean a demisionat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Tânăra liberală numită în Consiliul de Administrație al unui spital clujean a demisionat în urma dezvăluirilor din presă, a comunicat astăzi Alin Tișe, lider PNL Cluj, președintele Consiliului Județean. Spitalul este în subordinea Consiliului Județean.

Funcția ocupată de aceasta nu era …remunerată.

Ieri, PNL Cluj a numit o tânără membră de partid în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Cluj. Este vorba de Claudia Ardelean, 28 ani, absolventă de Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai și membră PNL din 2014.

It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

Tânăra a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca în 2020.

Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din anul 2014. Au trecut 6 ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală„, spunea în octombrie Claudia, care nu este străină de afaceri, această deținând o firmă de hostesse.

2 thoughts on “Tânăra liberală numită în CA unui spital clujean a demisionat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *