Boc, despre Alianța Vestului: „Și-a atins scopul pentru care a fost creată, chiar dacă administrativ nu funcționează”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat că mult trâmbițatul proiect al Alianței Vestului între orașele Cluj-Napoca – Oradea – Timișoara – Arad și-a atins scopul pentru care a fost creată, chiar dacă administrativ nu funcționează.

Edilul a susținut că județul Cluj a reușit să atragă fonduri importante de la Uniunea Europeană pentru proiectele majore, ca trenul metropolitan, metroul sau continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania.

„Ne-am atins scopul pentru care ea a fost creată, chiar dacă administrativ nu funcționează, practic obiectivele le-am atins. Proiectele noastre majore care vizează Autostrada Transilvania, care se continuă până la Bihor. Când a fost ministrul Bode am reușit să susținem și să realizăm tronsoane importante și să intre în licitație altele la fel de importante, am reușit practic să obținem cooptarea noastră în proiectele mari pentru spitalele regionale și Clujul este un exemplu. Am reușit să obținem conectarea Clujului la autostradă, să obținem trenul metropolitan și metroul.

Practic să aducem bani europeni în locul guvernului la noi în regiune. Consider că din acest punct de vedere parteneriatul cu guvernul a reușit sunt pe cale de a se finaliza aceste proiecte pe care le-am avut”, a declarat Boc la un post local de radio.

1 thought on “Boc, despre Alianța Vestului: „Și-a atins scopul pentru care a fost creată, chiar dacă administrativ nu funcționează”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *