Clujeanul Tasnádi Szilárd a depus astăzi jurământul în calitate de cel mai tânăr prefect din România

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Clujeanul Tasnádi István Szilárd, membru UDMR, a depus astăzi jurământul oficial pentru preluarea funcției de prefect a județului Cluj, alături de Camelia Sălcudean de la USR-PLUS Cluj.

Tasnádi, 29 ani, este cel mai tânăr prefect din România și a anunțat că este onorat să ocupe această funcție.

„Astăzi am depus jurământul ca fiind cel mai tânăr prefect din țară. Voi servi toți cetățenii și toate instituțiile județului Cluj. Am început deja munca, au avut loc primele discuții, continuăm să construim județul Cluj”, a declarat noul prefect.

Tasnádi István Szilárd este de profesie jurist și avocat. S-a născut în 1991 la Gherla, județul Cluj, este căsătorit și este tatăl unei fetițe. A absolvit studiile liceale în orașul natal, după care a obținut diploma de licență la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. În cadrul aceleiași facultăți s-a specializat în drept penal și criminalistică, obținând titlul de masterand. 

Din 2016 practică avocatura în domeniul dreptului penal, administrativ și comercial. În același an a preluat sarcina acordării asistenței juridice gratuite la Organizația Județeană a UDMR Cluj, iar din 2018 este membru în Comisia de Etică și Disciplină a Uniunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *