Politiciana AUR Ancuța Cârcu arestată preventiv!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Sexy politiciana Ancuța Cârcu, membru AUR și fost membru PRM, și trei bărbați, toți inculpați într-un dosar de proxenetism la Turda, au fost astăzi arestați preventiv. Aceștia pot contesta măsura, anunță Clujust.ro

Alături de Ancuța Viorica Cârcu au fost arestați preventiv Gheorghe Săiceanu, Sorin Alexoae și Robert Negoescu. Dintre toți, doar Cârcu s-a prezentat la Judecătoria Turda acum două zile, când s-a judecat propunerea de arestare preventivă și era încrezătoare, afirmând că este complet nevinovată.

Clujul Politic a intervievat-o la Turda AICI 

Pasaje din sentință:

– dispune arestarea preventiva a inculpatei C. V.-A., cercetata cu privire la savarsirea infractiunii de proxenetism, fapta prev. de art. 213 alin.1 din C.pen., rap la art. 213 alin. 4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioada de 30 de zile incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva.

In temeiul art. 272, art. 275 alin. 6 Cod procedura penala onorariile aparatorilor din oficiu se suporta din fondul special al Ministerului Justitiei, dupa cum urmeaza: suma de 313 de lei pentru av. Deac Ioana Diana, suma de 313 de lei pentru av. Iova Mihaela, suma de 313 de lei pentru av. Ioana Baraian.

In baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia.

Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru reprezentantul parchetului si pentru inculpatul A., respectiv in termen de 48 de ore de la data comunicarii pentru inculpatii C., N. si S.

Pronuntata in camera de consiliu, azi, 05 martie 2021, ora 14.15”

1 thought on “Politiciana AUR Ancuța Cârcu arestată preventiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *