VIDEO. Ancuța Cîrcu, membru Partidul AUR, la Judecătoria Turda: ”Mi-am închis afacerile, m-am întors în țară ca să fac politică. Avem nevoie de 20 de Diana Șoșoacă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ancuța Viorica Cîrcu, vedetă online, membru AUR, fost membru PRM s-a prezentat astăzi la Judecătoria Turda la termenul din dosarul în care se propune arestarea ei. Aceasta este propusă la arestare alături de trei bărbați într-un dosar de proxenetism  cu tinere trimise ”la produs” în Tenerife, caz în care poliția din Turda a colaborat în cadrul unei anchete ample și de durată cu poliția spaniolă, reușind să anihileze rețeaua. Dosarul în care este cercetată politiciana este unul complex. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au efectuat o serie de percheziţii, în data de 2 februarie, la Turda, dar şi în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor. A fost vorba de o acţiune complexă, desfăşurată în colaborare cu ofiţeri ai poliţiei spaniole.  

Concomitent, în baza unui ordin european de anchetă, pe teritoriul Spaniei, respectiv în Madrid şi Santa Cruz de Tenerife, au fost desfăşurate un număr de 6 percheziţii domiciliare, la care a participat un poliţist din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda, a informat Adevărul.

Vedeta, altădată afișând ținute sexy, a venit astăzi la instanță îmbrăcată extrem de sobru, fiind însoțită de avocat.

Sentința de arestare preventivă a rămas în pronunțare 2 zile, până în data de 5 martie, un fapt destul de rar în lumea justiției.

Clujul Politic a scris despre cazul Ancuței Viorica Cîrcu pe larg la termenul precedent, în luna februarie.

 

Cine e Viorica Ancuța Cârcu, liderul AUR cercetat penal la Turda? Vezi scandalul ei de pomină cu Vadim Tudor

Politiciana AUR, născută în comuna Feldru, Bistrița, a spus luni seara la o emisiune online a siteului infobistrița.ro  că și-a închis afacerea, un club de noapte din Tenerife, pentru a se dedica partidului AUR, ea fiind membră în filiala unei comune din… județul Galați, în ciuda faptului că liderul filialei spune că nu a văzut-o niciodată. Reamintim că liderul AUR, George Simion, s-a dezis în mass-media centrală de Cîrcu după ce au apărut informații despre implicarea ei în dosarul de proxenetism de la Turda. Bistrițeanca a mai spus în emisiune că nu e treaba ei ce făceau fetele angajate la clubul ei, Desperado, din Tenerife,  în afara programului, explicând relația cu fetele pe un clipboard.

Cîrcu a mai spus în emisiune că ea dorea să investească bani în politică, nu să obțină fonduri cum fac cei plătiți din… bani publici.

Aceasta a intrat în atenția opiniei publice și a tabloidelor datorită unui scandal imens cu fostul președinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor, pe  are l-a acuzat că a vrut să o…violeze. Vadim a negat vehement dar a jignit-o incalifcabil în direct. Acesta a cerut, la Antena 1, într-o emisiune, să fie scoasă din platou, în care Cîrcu a intrat nepoftită.  Vadim a utilizat și el un discurs al urii, pentru care a și fost catalogat deseori ca ultranaționalist.

Reporterul Clujul Politic a stat de vorbă astăzi cu politiciana din AUR, fost PRM,  la ieșirea din Judecătoria Turda:

”Sunt nevinovată, am venit aici, totuși am u n copil… să mă cunoască doamna procuror, să-mi spună ceea ce este. Mai multe nu am cum să vă spun că știți cum este. Tot ce mi se aduce (acuzații n.r.) sunt lucruri care nu se pot demonstra. Suntem în asta cu avocatul meu pentru a vedea aceste lucruri. Nu aveam nevoie și sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată”, a spus Ancuța Viorica Cîrcu după ce a ieșit din sala de judecată.

Întrebată dacă misiunea ei politică este afectată de aceste acuzații și proces ea a replicat: 

”Nu, pe mine nu m-a afectat, i-au afectat pe cei care au văzut că începe o furtună și au venit și s-au dezis, au lucrat iată ei mai mult ca furtuna. Știți…eu am încredere mai mult în timp decât în om. După timpul rău vine timpul bun”.

Cîrcu a limpezit și poziția față de Partidul AUR susținând că face parte din partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu:

”Am fost, sunt și voi fi în AUR. Sunt membru la Galați, sunt prim-vicepreședinte și membru…Da, ei nu cunosc pentru că ei se dezic. Mă scuzați, dar nu doar de mine s-au dezis, s-au dezis și de alții, cum este senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă… Ce caut la Galați? Pentru că eu am primit o lecție cu PRM-eul, cînd am fost la București, în liga mare unde se face politică…că județul Bistrița are doar doi politicieni, știți, Ioan Oltean (ieșit din scenă nr.), omul sistemului și Radu Moldovan, restul trebuie să lucreze. Deci am mers la Galați pentru că nu am vrut să întâmpin probleme ca la Bistrița, cu PRM-ul. Îmi pare rău că dl. Simion a pus că nu știe cine e femeia de afaceri din Tenerife. Iar domnul de la Galați a zis ieri seară în emisiune că s-au făcut presiuni să se dezică de mine, presiuni enorme. Eu am stat și l-am ajutat pe Simion, de acolo prin live-urile mele, din insula păcatului, cum zic ei. Eu vreau să fac politică, eu mi-am dat afacerile mai departe ca să vin să dăm sistemul la o parte ca să vină tinerii minunați care au ceva de spus public. Eu sunt ca și dvs, nu mai trebuie să îmbrățișăm un sistem de 31 ani care iată ce ne face. Am închis businessurile din Tenerife în 13 ianuarie ca să aflu că în 2 februarie mi s-a spart ușa. Am închis clubul de noapte Desperado din Tenerife”.

Alina Viorica Cîrcu: O iubesc pe Șoșoacă!

”O iubesc pe Diana Șoșoacă, dacă aș fi avocat…cred că de 20 de femei ca ea am avea nevoie, deci dacă aș fi avocat aș avea atitudinea ei pentru că e totuși o femeie care știe legea, dar cunoscând-l pe avocatul meu, aș vrea întâi să fiu ca el, că e un om mare”, a conchis Cîrcu.

Pe 5 martie ea va afla dacă va fi arestată preventiv sau nu. 

 

 

 

1 thought on “VIDEO. Ancuța Cîrcu, membru Partidul AUR, la Judecătoria Turda: ”Mi-am închis afacerile, m-am întors în țară ca să fac politică. Avem nevoie de 20 de Diana Șoșoacă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *