De la Cluj, liderul AUR George Simion a cerut demisia Guvernului pe motiv că „și-a dovedit incompetența”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Liderul AUR, George Simion, a fost prezent la protestul organizat de filiala din Cluj împotriva măsurilor și restricțiilor din pandemia de coronavirus. Acesta a ținut un discurs naționalist în fața participanțilir adunați cu steaguri tricolore și cu însemnele AUR, a acordat declarații presei, și-a făcut poze cu fanii și a plecat după o jumătate de oră. 

De asemenea, Simion a cerut și demisia Guvernului Cîțu.

„M-am alăturat protestului de aici din Cluj pentru libertatea de a alege, pentru libertatea de a protesta, pentru libertatea de expresie, pentru dreptul fundamental la educație. Consider că guvernul nu abordează actualele măsuri restrictive într-un mod normal, are foarte multă lipsă de respect pentru populația României și cerem demisia acestui guvern care și-a dovedit incompetența.

Nu au putut nici să ducă o campanie de vaccinare cum trebuie, nu au fost în stare nici să insufle încredere românilor, ci insuflă numai teamă. Considerăm că ar fi trebuit să se lucreze mult mai la condițiile din spital, la condițiile prin care populația să fie vaccinată în siguranță și mai puțin la a înspăimânta lumea și a se teme lumea și a-i ține închiși în casă.

Credem că școlile trebuiau lăsate deschise mult mai mult, iar afacerile trebuiau protejate, nu amendate, nu trebuiau să li se promită unele scutiri de taxe care n-au existat. Pentru afacerile românești, pentru educația copiilor noștri și pentru libertatea de a alege. Credem că în spațiul public masca nu trebuie purtată atât timp cât menți o distanță față de celălalt”, a declarat George Simion în fața presei la Cluj.

Discursul co-președintele AUR din fața mulțumii adunate la Cluj

CITEȘTE ȘI

Protest organizat de AUR, împotriva restricțiilor anti-COVID, în centrul Clujului. Funar, printre manifestanți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *