CTP despre primarul general al Capitalei: „Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj. Eu vreau să ne spună ce a mai făcut în chestiunile care ne omoară la propriu, unele mai abitir decât COVIDul”

Politica nationala Slider

Invitat la Digi24, gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus că, o dată la trei săptămâni, fiecare ministru și fiecare primar din marile orașe ar trebui să aibă obligația de a ieși într-o conferință de presă și să spună ce a făcut efectiv în acest timp, să prezinte un „raport către cetățeni”. 

Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj, în ultima vreme. Nu l-am mai văzut. După o lună și mai mult, cred, l-am văzut acum ieșind și spunând că a avansat cu contestarea legală a PUZ-urilor a sute de terenuri din București și a făcut afterschool-uri pentru perioada de vacanță a copiilor, să aibă copiii unde să se ducă. După o lună jumate, asta ne spune!”, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Eu aș aștepta de la dl. Nicușor Dan să apară la trei săptămâni și să ne spună ce a mai făcut dânsul în chestiunile care ne omoară la propriu, unele mai abitir decât covidul. De pildă, ce s-a făcut la Primăria Capitalei, sub mandatul său, în legătură cu poluarea din București, în legătură cu traficul, în legătură cu toate problemele grave ale acestui oraș. Să ne spună, o dată la trei săptămâni, cum au avansat lucrările pentru țevi, că vine iarna din nou – CTP

Citește toată știrea, aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *