Ce spune Dan Barna despre candidatul – vânzător de telefoane, propus de USR PLUS la șefia ANAF: „Și eu am vândut semnal de cabluri în blocuri”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala

Întrebat, marți, despre propunerea unei persoane fără experiență pentru funcția de vicepreședinte al ANAF, copreședintele USR PLUS Dan Barna a spus: 

Nu există niciun element pentru care colegul meu (Emil Sămărtinean – n.r.) să nu fie numit în poziția respectivă”, a declarat Dan Barna. 

El a mai afirmat că Sămărtinean „are experiență în domeniul economic”.

Și eu am vândut semnal de cablu în blocuri în perioada studenției. Puteți spune și despre mine că am vândut cabluri. Nu văd de ce ar fi rușinos sau în ce măsură vânzătorii de telefoane mobile sunt persoane care ar trebui să le reproșăm”, a declarat Dan Barna, citat de digi24.ro.

Acesta a mai adăugat, conform sursei citate, că este o numire asumată de partid și că se așteaptă ca premierul Florin Cîțu să o semneze.

Este o numire pe care ne-o asumăm și este un om în care am mare încredere. Cv-ul respectiv este un cv adecvat pentru poziția respectivă. Este un atac de presă, nu este primul”, a mai spus Barna, care a evitat să răspundă de ce consideră un articol de presă care prezintă Cv-ul unei persoane propuse la ANAF un „atac”.

 digi24.ro scrie că în perioada 2011-2016, Emil Sămărtinean a fost întâi agent vânzări, apoi customer support manager la Orange.

Site-ul economedia.ro a scris că USR l-a propus în funcția de vicepreședinte ANAF pe Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, ale cărui business-uri cumulează o cifră de afaceri de 50.000 de euro, deși instituția pe care o va coordona gestionează sume ce se ridică la sute de miliarde de lei.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *