Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, despre evacuările cu scandal de la Metrou: „Acțiunile de azi sunt ultima zvâcnire a Mafiei. Un cartel se destructurează cu ranga”

Politica nationala

Proprietarii spațiilor comerciale s-au opus, miercuri, operațiunii de evacuare și s-au luat la ceartă cu primarul Sectorului 2, prezent la stația de metrou Ștefan cel Mare, și cu directorul Metrorex, scrie digi24.ro.

Legea este lege şi, unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea spaţiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal”, a spus Drulă, într-o conferință de presă la Guvern.

Un cartel se destructurează cu ranga”, a adăugat el, făcând referire la gestul directorului Metrorex, Ștefan Paraschiv, care a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin.

Demolarea spaţiilor comerciale de la metrou s-a lăsat cu scandal. Foto: Inquam Photos / George Calin

(Directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv- n.r.) Este un om curajos, care şi-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea de către directorul general a unei răngi. Da, un cartel se destructurează cu ranga şi-l felicit pentru un act de asumare şi curaj. Acţiunile de astăzi şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a Mafiei”, a adăugat el.

Citește ce a mai spus ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, despre acțiunea de la Metrou și cum l-a numit pe liderul sindicatului de la Metrorex, Ion Rădoi. 

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou a expirat vineri, 2 aprilie, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei care administrează aceste unităţi. Compania anunța încă de vineri că săptămâna aceasta trebuie evacuate magazinele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *