Senatoarea Diana Șoșoacă a venit la Cluj pentru protestul împotriva restricțiilor – FOTO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Un protest autorizat împotriva restricțiilor din pandemie are loc în acestă după-amiază de duminică la Cluj, în fața Monumentului Memorandiștilor.

La acțiunea de la Cluj a luat parte și senatoarea Diana Șoșoacă, anunțul fiind făcut de pagină de facebook dedicată parlamentarului Partidului Neamul Românesc.

Senatoarea a lansat o serie de atacuri în rafală pa adresa președintelui Iohannis, secretarului de stat Raed Arafat și a ministrului Vlad Voiculescu.

Aceasta a fost aplaudată de cei 50 de clujeni prezenți la protest.

Majoritatea protestatarilor nu au purtat mască, în frunte cu senatoarea de Iași.

Alături de Diana Șoșoacă a stat fostul primar Gheorghe Funar.

 

Organizatorii protestului de la Cluj-Napoca au anunțat:

Nu s-a prezentat un studiu de impact asupra sănătății, din care să rezulte că într-adevăr aceste măsuri luate au fundament ştiinţific și am fost adoptate în detrimentul economiei naționale și a cetățenilor români.

Nici o hotărâre de la CNSU din anul 2021 nu a fost publicat în Monitorul Oficial. În acest sens s-a sesizat şi Avocatul Poporului, de unde rezultă că aceste hotărâri sunt ilegale, ceea ce duce la lipsa consecințelor lor juridice, până la momentul publicării lor.

Aceasta înseamnă că toate amenzile primite de români sunt nule, așa cum prevede și Art. 11 din legea 24/2000 și Art. 31 din Constituția României privind dreptul la informare”,  arată organizatorii acțiunii.

Protestul a fost autorizat până la ora 18:00..

La final, Șoșoacă a spus rugăciunea „Tatăl Nostru” la microfon alături de cei prezenți.

Protestatarii au strigat „Libertate”,”Jos Arafat” sau „Jos Masca”.

Șoșoacă a făcut o baie de mulțime la finalul discursului, fiind asaltată de fani pentru poze, autografe și îmbrățișări.

VIDEO

UPDATE – Dreptul la replică al organizatoarei protestului, Ioana Coman

„Doresc să mi se publice dreptul la replică așa cum cere legea. In primul rand organizatorii nu au fost un partid politic, ci organizatorii au fost din partea societății civile. Eu ( Ioana Coman) nu am absolut nici o afiliere politică și sunt organizator. La proteste nu putem să interzicem cuiva să participe. De asemenea oră până la care a fost protestul aprobat, a fost ora 18.00 , de aceea e o absurditate sa se spună că organizatorul își va lua amendă pentru că a depășit ora. Noi am ieșit în stradă pentru a trage un semnal de alarmă împotriva acestor restricții care sunt abuzive și nelegale, nu am ieșit pentru un partid politic

Mulțumesc”.

16 thoughts on “Senatoarea Diana Șoșoacă a venit la Cluj pentru protestul împotriva restricțiilor – FOTO

  1. Incredibil… Asta e mai mult o formă de atac nu protest autorizat sau o manifestație. Știe șoșoaca ce război dorește sa declanșeze.
    Putere i-ați dat, puterea v-o ia. Mai mare rușinea sa ne vadă restul lumii cu asemenea specimen 0e post de sena… Doamne ocrotește-i pe Români 🇷🇴

  2. Pingback: - Lumea Politică
  3. Un „senator” care nu-si înțelege menirea mandatului, ca multi alți aleși: trebuie sa facă legi! De aia sunt aleși si plătiți la greu de popor! Nu-i place o lege, de aia e aleasa si are tot dreptul, s-o modifice! Daca promovează nerespectarea unei legi, atunci nici legile ei nu vor fi respectate! E un exemplu clar de legiuitor care îndeamnă la nerespectarea legilor care au toate avizele necesare si si-au urmat calea constituțională. Din păcate, in Romania nu exista o sancțiune pentru așa ceva! Nu se vrea! Mi se pare de necrezut: legiuitorul care îndeamnă la nerespectare legii! Rau am ajuns! Cat despre Funar, rău a ajuns, se agata de orice asperitate sa-l mai bage lumea si pe el in seama! Nu mai vorbesc de faptul ca s-a urcat pe acel monument! Deja suna a profanare!

  4. Bună ziua,

    Doresc să mi se publice dreptul la replică așa cum cere legea. In primul rand organizatorii nu au fost un partid politic, ci organizatorii au fost din partea societății civile. Eu ( Ioana Coman) nu am absolut nici o afiliere politică și sunt organizator. La proteste nu putem să interzicem cuiva să participe. De asemenea oră până la care a fost protestul aprobat, a fost ora 18.00 , de aceea e o absurditate sa se spună că organizatorul își va lua amendă pentru că a depășit ora. Noi am ieșit în stradă pentru a trage un semnal de alarmă împotriva acestor restricții care sunt abuzive și nelegale, nu am ieșit pentru un partid politic.

    Mulțumesc

  5. Protestul proștilor!!! 😂
    Sunt mândra de orașul meu, aici nu ai audiență ..
    senatoarea lui peste prăjit , nu te baga nimeni in seama

    1. Buna ziua doamna Gabriela . Sunt surprinsa cand vad ca mai exista in Romania (ca si in alte state ) unele specimene care incearca sa influenteze oamenii in mod negativ cu privire la existenta acestui virus, care a facut si continua sa faca ravagii pe toata planeta. Numai oamenii simpli si needucati pot fi influntati de afirmatiile pe care le faceti dvoastra si alti inconstienti ca dvoastra. Sunt atatia medici care de mai bine de un an , lucreaza non stop pentru a trata si salva pe cei care au fost contaminati sicontinua sa fie, ii roaga pe ceatateni sa fie prudenti si sa respecte regulamentul impus ca numai asa pot evita contaminarea. Cred ca stiti ca multi medici , asistente medicale , au murit incercand sa-i trateze pe cei care au ajuns la spital contaminati cu covid.In momentul in care ai ajuns la spital in stare critica nici Dumnezeu nu te mai poate ajuta . Sunt pacienti care au fost internati si care sunt internati, care-i roaga pe cetateni sa nu sfideze si sa nu trateze cu indiferenta masurile luate de guvern (precizez , nu numai de Guvernul din Romania) , dar din pacate sunt unii care se considera nemuritori , ca dvoastra care pe langa faptul ca nu respecta regulamentul mai face si demonstratii ,influentand si pe altii.
      Ati fost in spitalele in care sunt tratati bolnavii de COVID sa vedeti cum este . Mergeti si intrebati-i pe cei care sunt intubati, cum se simt si cum au ajuns in spital . Chiar trabuie sa fiti afectata de acest virus, si dvoastra si cei ca dvoastra, pentru a intelege ca ceea ce se intampla .Este o tragedie pe tot globul , inclusiv in Romania, si nimanui nu-i place sa ia masurile de restrictie ,de placere, doar de dragul de a-i priva pe unii de asa zisa libertate , in special acea libertate de a se distra . In general cei care se revolta sunt cei care nu mai pot petrece . Tara arde si baba se piaptana . Pentru acte de patriotism nu v-ati bate ” sa cereti libertate” . Sa mergeti in spital si sa dati o mana de ajutor personalului sanitar , sau sa adunati deseurile acolo unde le arunca tot cei in afara legii , fara educatie si respect fata de ceea ce ii inconjoara si peste tot unde este cazul. Asa ca doamna Gabriela , chiar daca nu credeti , pastrati-va parerea si stati in banca dvoastra, nu mai influentati fara temei si pe altii. De altfel , ar trebui sa va dati seama ca instigarile SI PROTESTELE dvoastra , a doamnei Sosoaca, a dlui Funar si inca cativa rataciti , nu ati reusit sa mobilizati foarte multa lume . Acest lucru va demonstreaza ca sunteti departe de realitate si ca poate ca ar trebui sa va treziti .

  6. Ion Iliescu ??? Mai aveți tupeu sã comentați ??? Poporu vã vonsiderã Trãdãtorul nimãru 1 al României. Sã vã fie Ruşine .Dna .Av. Şoşoacã este alãturi de poporul Român ,face numai bine românilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *