Probleme în coaliție. Dacian Cioloș și Dan Barna nu ar fi fost informați despre intenția lui Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu

Politica nationala

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, nu a fost informat despre intenția premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea formațiunii.

„Dacian Cioloș nu a fost informat de premierul Florin Cîțu de intenția de a-l revoca pe Vlad (Voiculescu – n.r.) din funcția de ministru al Sănătății”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PLUS.

Potrivit surselor citate, nici liderul USR, Dan Barna, nu a fost informat în privința subiectului înainte de a fi convocat la discuția cu premierul Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu anunță că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîțu, interimatul funcției va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

„Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, anunță premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *