Premierul Florin Cîțu: „Putem vorbi de festivaluri, de evenimente, doar după o campanie de vaccinare de succes”

Politica nationala Slider

Florin Cîțu a declarat, vineri, la Cluj, într-o conferință de presă susținută în Sala de sticlă a Primăriei, că a avut o întâlnire cu organizatorii de mari evenimente și are susținerea lor pentru campania de vaccinare.

Am avut o întâlnire cu organizatorii de mari evenimente. A fost o întâlnire foarte bună. Avem susținerea domniilor lor pentru campania de vaccinare. Putem vorbi de festivaluri, de evenimente, doar după o campanie de vaccinare de succes. Doar așa vom putea deschide economia. Soluțiile le vom discuta în perioada următoare, dar concluzia a fost: cu toții vom participa la campania de vaccinare”, a declarat, conform realitatea.net, premierul Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Cluj.

Premierul a mai spus că sunt vești bune în ceea ce privește economia.

„Soluțiile pe care le-am luat au dus la estimări de creșteri. Ne așteptăm la un deficit mai mic de 7%, este o țintă pe care merg eu acum”, a mai spus prim-ministrul României. 

Premierul României, Florin Cîțu, se află într-o vizită, vineri, la Cluj, fiind însoțit de miniștri și demnitari din cabinetul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *