După Paște începe o nouă etapă de dezinsecție pe domeniul public și privat la Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Începând cu luna mai, la nivelul municipiului Cluj-Napova va începe o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public și privat, dar și spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Operațiunea se va desfășura în perioada 4 – 31 mai 2021, între orele 22.00–06.00, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele folosite sunt CYMINA PLUS și MICROSIN pentru actvitatea de dezinsecție – combatere țânțari și VECTOBAC WG pentru activitatea de delarvizare, produse ce se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

Acțiunea este realizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L. și se desfășoară în conformitate cu prevederile legale.

Pentru o eficienţă cât mai mare a aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie si pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, municipalitatea recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari,agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc. în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *