Emil Boc: „Îi felicit pe clujeni pentru că au fost extrem de responsabili de sărbători”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul muncipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în această dimineață într-o intervenție telefonică la un post local că de sărbători clujenii au fost extrem de responsabili și au un grad ridicat de conștiință civică.

„Paștile au trecut cu bine și vreau să îi felicit pe clujeni pentru două motive, în primul rând pentru că au fost extrem de responsabili cu ocazia sărbătorilor pascale. Acest lucru sper să se confirme și peste două săptămâni când vom vedea și faptul că nu va crește rata de incidență, dar din ce am observat și ce informații am primit de la colegii mei au fost respectate măsurile cerute de autorități, distanțarea fizică, nu au fost excese.

Personal și eu am fost la slujba de înviere de la Catedrală și a fost o plăcere să văd că oamenii au respectat distanța fizică în mod natural, fără să îi împingă nimeni de la spate și fără să le zică altcineva, chiar dacă a fost ploaie pe finalul slujbei. A fost un comportament care arată un grad ridicat de conștiință civică la Cluj.

Și vreau să îi felicit pe clujeni pentru că iată am ajuns cu rata de incidență la 1.91, care arată că se poate ca într-un oraș cu oameni serioși să cobori rata de incidență și fără carantină.
Oamenii sunt de calitate, au conștiință avansată, înțeleg prioritățile vremurilor în care trăim și sunt parte la acest demers colectiv de a ieși împreună din această pandemie și salvând locurile de muncă.

Suntem orașul cu cea mai mare rată de vaccinare din România„, a declarat primarul Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *