Ursula von der Leyen, după întrevederea cu Florin Cîțu: O întâlnire constructivă, lucrăm să finalizăm cât mai repede cu putință un plan solid de redresare

Politica nationala Slider

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, marți seara, după întrevederea cu premierul Florin Cîțu, de la Bruxelles, că a fost o „întâlnire constructivă” și că lucrează împreună pentru a finaliza „cât mai repede cu putință” un plan „solid” de redresare și reziliență (PNRR), scrie G4media.

„Facem progrese bune în privința reformelor”, a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

Șefa Comisiei Europene a amintit că aprobarea deciziilor privind resursele proprii de către fiecare stat membru este „un pas necesar” pentru ca fondurile europene din programul NextGeneration să fie disponibile.

Florin Cîțu a postat, la rândul lui, că a fost o întâlnire „foarte constructivă” cu șefa Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, „așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen”.

„România are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei. Negocierile și întâlnirile continuă și mâine. Vă țin la curent”, a scris Florin Cîțu pe Facebook, distribuind mesajele de pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *