Tișe a șters pe jos cu Ludovic Orban, în timpul vizitei președintelui PNL la Cluj: „Oameni inferiori politic vin aici să se laude cu munca noastră și să o dea exemplu”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a lansat un atac dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, chiar în ziua în care fostul premier a efectuat o vizită de lucru în județul Cluj.

Asemeni primarului Boc, și Alin Tișe a boicat prezența lui Orban la Cluj și nu a participat nici la conferința de presă care a avut loc vineri după amiază, la care au mai participat ministrul de Interne Lucian Bode, ministrul clujean al Agriculturii Adrian Oros, liderul PNL Cluj Daniel Buda și vicepremierul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea.

Tișe a susținut că președintele Camerei Deputaților îi este inferior politic și că a trecut de faza când era impresionat de cei care vin de la București să se laude cu munca lor și să o dea exemplu.

„Domnul Buda (n.r, europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj) este președintele organizației și participă în această calitate. în ceea ce ma privește, Nu voi mai accepta ca munca mea din județ să fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin în vizită pe aici și apoi pleacă. Să-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au.

E o chestiune de etică politică. Oameni incompetenți în județele lor (care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj să se laude cu munca altora, iar apoi ne tratează cu lipsă de respect: vezi numirea prefectului de Cluj.

Ne pretind rezultate electorale bune, iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politică din județ și ne afectează negativ electoral. Oameni inferiori politic vin la Cluj să se laude cu munca noastră și să o dea exemplu.

Am trecut de faza aceasta. Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora. Activitatea mea politică administrativă este cartea mea de vizită. Politica se schimbă. Oamenii trebuie să se schimbe. Unii din partid încremeniți în funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat. Reformarea PNL este obligatorie”, a transmis șeful CJ Cluj, pentru stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *