Creșterea eficienței energetice pentru două clădiri ale Spitalului de Copii din Cluj

Sanatate

Consiliul Județean Cluj a predat constructorului amplasamentul în vederea începerii executării lucrărilor necesare pentru creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2 din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Predarea amplasamentului a avut loc marți, 18 mai a.c., la sediul secției aparținând unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean, situată pe str. Crișan nr. 3-5, în prezența reprezentanților 🖌 Consiliului Județean Cluj, ai Spitalului de Copii și ai constructorului.

Lucrările au o valoare de 2.312.939 de lei, la care se adaugă TVA, și vor fi executate de SC DE CONSTRUCT PROJECT CONSULT S.R.L.

Proiectul finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 urmărește reabilitarea termică a celor două corpuri, instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice off-grid, cu scopul de a crește eficiența termică a clădirilor, precum și îmbunătățirea parametrilor relevanți privind eficiența energetică – consumul anual de energie primară, atât din surse neregenerabile, cât și regenerabile și nivelul anual specific al gazelor cu efect de seră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *