Un nou maraton de vaccinare în weekend la Chinteni. Urmează Dej și Baciu

Sanatate

Primul maraton de vaccinare în zona rurală va avea loc la Chinteni în acest weekend. Astfel, în perioada 22 – 23 mai, sâmbătă și duminică, de dimineață până la miezul nopții – între orele 8.00 – 24.00, persoanele care doresc să se imunizeze împotriva coronavirusului se pot prezenta fără programare, doar cu buletinul, la Centrul de Vaccinare anti-COVID-19 de pe strada Unirii, nr. 206 din comună. Pe lângă cele două cabinete de vaccinare existente în centrul de la Chinteni, vor mai fi deschise încă trei pentru serul Pfizer/BioNTech.

Seria maratoanelor de vaccinare de la Cluj continuă în comuna Baciu. Maratonul Vaccinării în Comuna Baciu în va avea loc începând de luni, 24 mai și până duminică 30 mai. „Se pot face programări la numărul de telefon 0799 016 000 fără a mai utiliza platforma electronică de programare la vaccin. La acest număr de telefon se pot programa pentru vaccinare și persoane care nu locuiesc în Comuna Baciu”, transmit reprezentanții comunei Baciu.

Centrul de vaccinare este deschis în intervalul orar 08:00 – 20:00, și deține două fluxuri de vaccinare cu ser Pfizer/ Biontech având o capacitate de vaccinare de peste 200 de persoane zilnic.

Un alt maraton al vaccinării va avea loc la Dej în ultimul weekend al lunii mai. Primăria Municipiului Dej organizează în perioada 28 mai, ora 08:00 – 31 mai, ora 08:00 Maratonul vaccinării ” Împreună reușim la Dej”.

Maratonul se va desfășura în centrul de vaccinare: Centrul de Servicii Sociale, str. Regina Maria, nr.26, care va funcționa non stop, în perioada menționată, iar administrarea vaccinului Pfizer/BioNTech se va face de către personalul medical în toate cele 4 fluxuri ale centrului.

„Și prin această acțiune mi-am dorit să oferim șansa cât mai multor dejeni și persoanelor din zonele rurale limitrofe, să se vaccineze fără programare, doar pe baza actului de identitate, non stop în perioada 28 mai, ora 08:00- 31 mai, ora 08:00. Este nevoie de efortul comun al tuturor. Încurajez dejenii și populația din comunele limitrofe să se imunizeze. Vaccinarea este șansa noastră de a reveni la viața normală. Încurajez vaccinarea! Împreună reușim la Dej!”, a scris pe Facebook, primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *