Ludovic Orban, fair-play la Cluj: „Am încredere în membrii PNL, adevărata mea familie. Aduc respectul meu filialei și felicit organizația PNL Cluj pentru rezultatele obținute”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un discurs echilibrat la Cluj în cadrul alegerilor interne din PNL Cluj, iar în spiritul fair-play-ului acesta a ținut să laude organizația liberală pentru rezultatele obținute.

Orban a urcat pe scenă după discursul premierului Florin Cîțu, care și-a prezentat echipa pentru Congresul din 25 septembrie, echipă din care face parte primarul Emil Boc sau europarlamentarul Rareș Bogdan.

Președintele Camerei Deputaților a rememorat momentul când a fost membru al unei trupe rock și a cântat pe scena Casei de Cultură a Studenților.

Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu. Toți sunt colegii mei. Îi apreciez, dar îi spui lui Florin Cîțu că PNL este mult mai mare, decât cei prezentați pe scenă.

PNL are capacitatea de a lua decizii, pentru că la baza partidului au stat oameni cu caracter, care au participat la toate victoriile PNL și care vor fi cei care vor decide.

Eu am încredere în membrii PNL, adevărata mea familie.

Aduc respectul meu filialei și felicit organizația PNL Cluj pentru rezultatele obținute.

Îl felicit pe Emil Boc, care a reușit după emoțiile de la europarlamentare, să câștige cu 70% alegerile locale. De asemenea, îi felicit pe toți primarii care și-au recâștigat mandatele.

Îl felicit pentru recâștigarea Gherlei și pentru victoria pe care foarte puțini o anticipau, mai ales după ce primarul nostru a luat-o pe altă cărări, pe Bogdan Pivariu pentru vitoria din cea mai mare comună din România, Florești, mai mare decât multe orașe.

Îi felicit pe Radu Moisin, Adrian Oros, ministrul Agriculturii.

Ca președinte al PNL, am tratat PNL Cluj pe măsura oamenilor de calitate care sunt aici și a rezultatelor din alegeri. Credeți-mă când vă spun că nu a existat solicitare de ajutor din partea lui Buda sau Emil Boc (cât am fost premier). Pe finalul guvernării trecute am inclus în PNRR metroul. Am încercat să nu rămân dator față de dvs, pentru că vă respect.

Până la congres mai avem vreme. Fiți convinși că îmi voi prezenta și eu echipa. Această campanie va fi o campanie în care eu voi contribui cu idei, viziune și vreau ca PNL să fie și mai puternic.

Această scenă îmi aduce amintiri (cea de la Casa de Cultură a Studenților Cluj). Pe această scenă am cântat într-o trupă rock. Am fost prezent pe această scenă. Eu chiar am cântat într-o trupă rock.

Mai spun că vin cu bucurie la Cluj și mă bazez pe liberalii clujeni să ia decizia corectă la alegerile din 25 septembrie„, a spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *