Premierul Florin Cîțu, recunoscător PNL Cluj pentru rezultatele obținute: „Suntem la guvernare datorită filialei clujene”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul Florin Cîțu a avut la Cluj-Napoca o poziție pragmatică și un discurs de mulțumire pentru rezultatele obținute de PNL Cluj, filială care a dus partidul la guvernare.

Cîțu a spus că nu își dorește funcții, ci binele românilor.

Nu am intrat în politică ca să mai luăm o funcție, ci ca să le facem viața românilor mai bună. Nu asfaltăm un drum ca să ne punem numele pe el, ci ca oamenii să trăiască mai bine, vrem că ducem apă ca oamenii să trăiască mai bine. […] Sunt sigur că Alin Tișe va fi alături de noi. El nu e de față acum. […] Sunteți o filială care ați contribuit cel mai mult la guvernare. Eu sunt acolo datorită dvs.

O să avem o creștere din două cifre. Sper să avem o creștere economică de peste 10%.

Îmi asum reforma administrației publice, reforma pensiilor, salarizării și a instituțiilor de stat. 

Vreau să guvernăm România și sunt sigur că vom guverna România cel puțin 8 ani. Avem de investit, până în 2028, 80 de miliarde de euro de UE. Sunt 8 ani de zile. Și mai avem 13 miliarde de euro anual. Noi trebuie să dezvoltăm România. Avem banii, avem proiectele și rămânem la guvernare până în 2028.

Eu vreau pentru România ”The PNL Way”. Calea Clujului înseamnă să lucrăm împreună. Asta înseamnă și ‘The PNL Way’, să lucrăm împreună”, a declarat premierul Cîțu, după care si-a prezentat echipa care îl susține la Congresul din 25 septembrie.

Alegerile interne din PNL Cluj au avut loc duminică, 18 iulie, la Casa de Cultură a Studenților, în prezența principalilor lideri liberali. Europarlamentarul Daniel Buda este unic candidat pentru funcția de președinte a filialei județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *