Boc, despre cei care nu l-au votat: „Eu mă adresez întotdeauna clujenilor, nu fac diferențiere între cei care m-au votat și nu m-au votat. Eu îi reprezint pe toți”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat la un interviu la TVR 3, din Piața Unirii, în timpul TIFF, iar moderatorul Cătălin Ștefănescu l-a provocat să le transmită un mesaj celor care nu l-au votat. 

„Eu mă adresez întotdeauna clujenilor, nu fac diferențiere între cei care m-au votat și nu m-au votat. Eu îi reprezint pe toți clujenii și pe cei care m-au votat și pe cei care nu. Într-o democrație trebuie să fim obișnuiți că libertatea de exprimare este garantată și fiecare are dreptul să își exprime o opțiune pentru un om politic sau pentru altul, așa că din punctul meu de vedere cei care nu m-au votat sunt în egală măsură clujeni, îi respect și voi fi atent la ce spun ei în egală măsură cu ce spun cei care m-au votat.

Pentru că nu poți construi un oraș cu atitudine de ego, ci doar eco. Adică ecosistem, nu egosistem, întotdeauna a fost filozofia mea de viață și de a clădi o comunitate, o echipă, punând lucrurile care ne unesc în față și nu cele care ne dezbină. În funcție de acestea trebuie să cauți în fiecare zi să clădești, să unești oamenii, să aduni tot ce e mai bun în jurul unor lucruri comune, iar Clujul are această capacitate și acest avantaj extraordinar al calității oamenilor. Și atunci dacă în fiecare zi te preocupă să pui accent pe lucrurile care unesc și nu pe lucrurile care divizează, până la urmă se adună lucruri bune”, a declarat Emil Boc la TVR 3.

Boc: Datorită TIFF-ului suntem în finala UNESCO pentru categoria City of Film

„Datorită Festivalului Internațional de Film Transilvania Clujul a intrat în finala UNESCO pentru categoria City of Film, orașul filmului, la fel cum am fost în finala pentru Capitala Europeană a Inovării, când din sute de orașe au rămas șase. Nu știu dacă vom câștiga sau nu, dar Clujul este și acolo ca oraș de referință la nivel mondial prin ceea ce înseamnă industrii creative, calitatea filmului, calitatea artistică de la Cluj, a precizat Boc.

Foto: Thomas Poledna

2 thoughts on “Boc, despre cei care nu l-au votat: „Eu mă adresez întotdeauna clujenilor, nu fac diferențiere între cei care m-au votat și nu m-au votat. Eu îi reprezint pe toți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *