Marcel Ciolacu își dorește să facă spectacol în loc de protest şi să-i invite pe Cîţu şi pe Boc

Politica nationala

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a exprimat duminică, la Antena 3, nemulţumirea faţă de faptul că numărul maxim al persoanelor care pot participa la proteste este de doar 500, susţinând că, în aceste condiţii, PSD ar putea face, în loc de un protest contra actualei guvernări, un spectacol, la acest tip de eveniment fiind permis accesul a zeci de mii de persoane.

Declaraţiile lui Ciolacu au fost făcute în condiţiile în care Antena 3 a difuzat imagini cu premierul Florin Cîţu, aflat la Electric Castle alături de Emil Boc. Comentând imaginile, şeful PSD a acuzat că la un an de guvernare premierul Cîţu pierde vremea în campania internă şi pe la festivaluri, relatează G4Media.

„Păi, dacă protestele nu sunt permise, să facem mai bine un spectacol în care să aducem şi noi 70.000 de oameni câţi erau acolo la festival. Şi îi invităm şi pe Cîţu, şi pe Boc (…) Nu mai facem proteste, facem concerte, dacă asta avem voie”, a comentat Ciolacu.

Ciolacu a mai susţinut că toate laudele premierului, cum că înregistrăm o creştere economică, sunt minciuni, în contextul în care România n-a avut niciodată o datorie externă mai mare decât acum.

„Cea mai mare calitate a lui Cîţu este că ştie să mintă fără cea mai mică rezervă. România are cel mai mare deficit şi cea mai mare datorie externă. O asemenea datorie externă şi un asemenea deficit duc la pierderea suveranităţii României. Pas cu pas, cum zice domnul preşedinte Iohannis, spre asta ne îndreptăm (…)

FMI e deja la uşa noastră. Comisia Europeană va veni de asemenea să ia măsuri şi să ne oblige să ne încadrăm în parametri europeni. Anul de guvernare e pierdut. La rectificarea bugetară, a luat 3 miliarde de la pensii ca să-i ducă în fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului. Numai Orban a mai făcut asta, pe când era premier, tot aşa pentru a-i mulţumi pe primari înainte de alegeri. A venit acum Cîţu cu aceeaşi schemă patentată de Orban, ca să aibă să le dea primarilor să primească la schimb voturi în competiţia internă pentru preşedinţia partidului. Noi am lăsat deficit la pensii 2 miliarde, acum deficitul este de 8 miliarde, şi mai iau 3 miliarde după ce au îngheţat şi salarii şi tot…”, a menţionat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *