Alin Tișe a ales „tabăra Cîțu” pentru congresul PNL din 25 septembrie: „E timpul să lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și-a declarat susținerea într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook pentru premierul Florin Cîțu la alegerile pentru șefia Partidului Național Liberal (PNL).

Deși a fost un critic vehement al ambelor tabere, atât a lui Ludovic Orban, cât și a lui Florin Cîțu, Tișe pare că a revenit la sentimente mai bune și a intrat în grupul de susținători ai premierului, din care mai fac parte clujenii Rareș Bogdan, Emil Boc și Daniel Buda. Acesta a susținut că are încredere în moțiunea premierului Florin Cîțu, România Liberală, care „aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni”

„Dragi liberali,

A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României

Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern.

Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii.

Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL.

Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise.

Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund.

Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea. Am ales moțiunea viitorului! Îmi exprim susținerea fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală. Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni. Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a declarat liberalul clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *