Manifestație naționalistă împotriva LGBT, organizată de Noua Dreaptă la Cluj – VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Un miting pentru susținerea familiei tradiționale și a valorilor creștine a avut loc  sâmbătă, 21 august, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, organizat de Partidul Noua Dreaptă și Asociația Identitară Comunitară.

Manifestația a început la ora 12 în fața Catedralei Mitropolitane cu discursuri ultranaționaliste și pentru susținerea familiei și anti-LGBT. Aceasta este o contramanifestație la evenimentul Cluj Pride programat duminică, la ora 13:00, lângă BT Arena.

Participanții, marea lor majoritate familiștii cu copii, au venit înarmați cu bannere și mesaje împotriva LGBT și steaguri tricolore, dar și un banner cu mesajul „Boc e gay?” sau mesaje împotriva lui Dacian Cioloș, USR-PLUS sau Klaus Iohannis.

Un banner uriaș cu mesajul „Trăiască familia naturală, mparte dictaturii toleranței” a fost în centrul mitingului, iar toți manifestanții au desfășurat un steag tricolor mare și au strigat lozinci pentru familie. „Lege divină, familia creștină”, „România, țară creștină”, „Europa, noi suntem creștini” sau „Familia, credința, patria”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *