Începe modernizarea pe fonduri europene a Școlii Gimnaziale Speciale din Huedin

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consiliul Județean Cluj a emis ordinul de începere pentru prestarea serviciilor de proiectare, verificare și asistență tehnică din partea proiectantului în vederea realizării obiectivului „Reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Speciale Huedin”.

Contractul are o durată de 60 de luni, serviciile de proiectare propriu-zisă având un termen de realizare de maxim cinci luni de la data emiterii ordinului de începere.

În cadrul proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Școala Gimnazială Specială Huedin va beneficia de lucrări de termoizolare a pereților exteriori, de refacere a fațadelor, cu aducerea ansamblului la imaginea originală și amenajări de ordin funcțional la sistemul de compartimentare.

Totodată, vor fi executate reparații, reabilitări și înlocuiri la finisaje, tâmplărie și instalații, refacerea instalațiilor electrice și extinderea acestora, precum și instalarea unor centrale termice în fiecare corp de clădire. De asemenea, vor fi realizate rampe pentru persoane cu dizabilități, vor fi amenajate noi grupuri sanitare și o bibliotecă cu spații de lectură, mobilată corespunzător.

Valoarea totală estimată a investiției este de 8.641.474 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.