Lucrări de modernizare pe fonduri europene pe drumul județean DJ 109A Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Dealul Jurcii

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunțul de participare în vederea continuării și finalizării lucrărilor de modernizare a drumului județean 109A Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Dealul Jurcii.

În lungime de 38,3 kilometri, sectorul vizat de reabilitare începe în dreptul localității Chinteni, traversează localitățile Deușu, Băbuțiu, Șoimeni, Panticeu, Recea Cristur, respectiv Căprioara și se termină la intersecția cu DJ 108B.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 13 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 57.274.949 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 cât și din bugetul forului administrativ județean. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Reamintim, în acest context, faptul că, în cursul anului 2019, contractul de execuție a lucrărilor încheiat cu SC Kiat Group Construct SRL a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *