Rareș Bogdan îi ia apărarea lui Boc, după atacul lui Orban: „Este un simbol de bună administrare. A câștigat toate campaniile cu peste 70%”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Europarlamentarul clujean Rareș Bogdan a criticat afirmațiile făcute de Ludovic Orban la adresa lui Emil Boc, dar și la adresa premierului Florin Cîțu.

Invitat în platoul B1 TV, Bogdan i-a luat apărarea lui Emil Boc.

„Cum poți, ca președinte al partidului să-l ataci pe Emil Boc, care este un adevărat simbol, nu doar pentru primarii liberalii din PNL (…) L-a atacat violent (…) Emil Boc este omul care a dat recomandare, filmări, a făcut poze cu mai toți candidații la primărie și cu cei câștigători și cu ceilalți.

Emil Boc este un simbol de bună administrare, de bun manager. A câștigat de cinci ori (…) A câștigat toate campaniile cu peste 70%, e un om validat la vot direct. E un exemplu folosit de noi de bună administrare”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, potrivit b1tv.ro.

Referitor la criticile aduse de Ludovic Orban la adresa premierului Florin Cîțu, Rareș Bogdan a declarat:

„Cum poți tu, ca președinte de partid, să îți ataci atât de violent premierul în funcție? Florin Cîțu este premierul pe care l-a adus de mâna și l-a prezentat în luna decembrie și ne-a spus că el e, pe el trebuie să îl votați cu toții și l-am votat, cu excepția unuia singur, sau doi.

A fost un ministru al Finanțelor foarte foarte bun, cum poți să îl ataci și să spui că în momentul în care a intrat în campanie Partidul Național Liberal a scăzut în sondaje. Doar Liviu Dragnea își ataca premierii, îl ataca pe Sorin Grindeanu, îl ataca pe Mihai Tudose”, a explicat eurodeputatul liberal.

Ludovic Orban a lansat un atac la adresa primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, afirmând că acesta nu ar trebui să dea lecţii de management politic, în contextul în care atunci când a fost preşedinte de partid şi premier, formaţiunea sa a scăzut foarte mult în opţiunile electoratului. Nu a durat mult timp până când edilul Clujului i-a dat replica lui Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *