Vasile Dâncu și Ioan Rus, luați în colimator de Dumitru Dragomir: „Sunt oamenii dracului, să te ferești de ei”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, i-a luat în colimator pe Vasile Dâncu și Ioan Rus. Acesta susține că cei doi ar fi aplanat conflictul apărut în vestiarul din Gruia după plecarea lui Marius Șumudică și consideră că aceștia încă au o influență puternică la echipa din dealul Gruia.

Dragomir n-a comentat nici speculația că Rus și Dâncu și-ar fi retras susținerea pentru CFR după episodul umilitor din urmă cu câteva zile, când oficialii clubului s-au luat la bătaie la vestiare, iar Șumudică n-a fost lăsat să intre în baza de antrenament din Gruia.

„Eu îi cunosc și pe Dâncu și pe Rus, sunt oamenii dracului, să te ferești de ei, dar sunt deștepți, mai ales Rus, că-l cunosc de pe timpul celălalt (perioada regimului comunist – N.R.). De când s-a retras Rus de la CFR, că el a fost number one într-o vreme, ați mai auzit de el? Acum a revenit, iar se vorbește.

De Dâncu nu s-a vorbit în politică pe cât s-a vorbit în sport, ce când s-a asociat cu CFR Cluj. De-asta vor toți să se asocieze cu fotbalul. Nu știu dacă Dâncu si Rus i-au făcut vânt lui Șumuduică, dar când și-au dat seama ce poate face ăsta (Șumudică – N.R.), ăștia bătrânii au zis „Stai că ne face ăsta, aici e Cluj. Cât costă toată treaba, 500.000, dă-i bani și să plece”, a afirmat Dragomir, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.