Miniştrii USR PLUS nu vor participa astăzi la şedinţa de guvern

Politica nationala Slider

USR PLUS a anunţat oficial că miniştrii formaţiunii nu vor participa vineri la şedinţa de Guvern, în care ar urma să fie adoptat programul „Anghel Saligny”.

”Astăzi la ora 16:00 are loc o şedinţă de guvern în care premierul Florin Cîţu vrea să adopte marele plan de furt din bani publici – PNDL 3. Miniştrii USR PLUS nu vor participa la această şedinţă. Florin Cîţu nu mai are legitimitatea de a ocupa funcţia de prim-ministru, nici de a conduce şedinţele de guvern”, au transmis reprezentanţii USR PLUS.  

Potrivit formaţiunii, în forma actuală, PNDL 3 nu este cu nimic diferit de programul de îmbogăţit baronii creat de Liviu Dragnea, scrie News.ro.  

„PNDL 3 înseamnă sărăcie pentru comunităţi şi hoţie. Înseamnă achiziţii la preţuri supraevaluate, înseamnă becuri de 2.000 de euro în cătune şi toalete pentru şcoli de 80.000 de euro în Teleorman. Înseamnă 50 miliarde de lei pentru a umple conturile baronilor. Nu pentru a primit votul PNL în decembrie. Nu adoptaţi marele jaf naţional”, a mai transmis formaţiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *