Apel la responsabilitate pentru clujeni și participanții la UNTOLD făcut de prefectul Szilard Tasnadi

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Prefectul Clujului, Szilard Tasnadi, a publicat un mesaj pe profilul său de Facebook în care îi încurajează pe clujenii care nu s-au vaccinat încă să o facă și să fie responsabili și să respecte regulile în continuare.

Cu siguranță mulți ați aflat deja, că și în municipiul Cluj-Napoca, rata de incidență este în continuă creștere. Pentru siguranța și sănătatea tuturor, vă rog să respectați în continuare măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19, cum ar fi distanțarea socială, igienizarea mâinilor și purtarea măștii de protecție.

Să nu uitam nici de vaccin. Pe cei care nu s-au vaccinat până acum, îi încurajez să se vaccineze. Totodată, este o veste bună că din octombrie va fi disponibilă doza trei de vaccin anti-COVID, pentru persoanele aparținând diferitelor categorii de risc.

Să avem grijă de noi și de cei dragi!”, a declarat Tasnadi.

Mesaj pentru participanții la UNTOLD

„Mâine începe festivalul Untold, care după mult timp atrage multă lume în Cluj-Napoca. Luând în considerare situația epidemiologică, am rugămintea atât pentru organizatori, cât și pentru participanți, să respecte măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Să nu uităm că rata de incidență este în continuă creștere și este extrem de importantă atitudinea responsabilă la un astfel de eveniment de mare amploare.

La evenimentele din Cluj-Napoca s-a dovedit de multe ori comportamentul responsabil al participanților și îmi doresc ca și de data aceasta să fie așa. Totodată, îmi doresc să asistăm la un festival exemplar și fără evenimente neplăcute„, a mai precizat prefectul.

Rata de incidență actualizată în fiecare zi o găsiți pe pagina Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj – AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *