Colegiul Director al PNL Cluj a aprobat moțiunea lui Florin Cîțu pentru congresul partidului

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Colegiul Director al PNL Cluj a hotărât, cu majoritate de voturi, susţinerea lui Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al partidului.

În Colegiul Director Județean al PNL Cluj au fost supuse la vot cele două moțiuni pentru Congresul din 25 septembrie, cea a lui Ludovic Orban și cea a lui Florin Cîțu. Cele mai multe voturi a obținut moțiunea cu care Florin Cîțu candidează la șefia PNL „Romania Liberală”, 82 de voturi pentru și 3 împotrivă, dintr-un total de 85 de voturi exprimate.

Moțiunea actualului președinte PNL, Ludovic Orban, a întrunit 16 voturi pentru, 66 au fost împotrivă și 3 nule.

„Mulțumesc colegilor liberali care au votat până acum moțiunile, indiferent de opțiunea lor!

Mulțumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susținerea pentru #echipacastigatoare și au dat, zilele acestea, un vot de susținere pentru moțiunea România Liberală!

Mulțumesc, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Suceava, Covasna, Botoșani, Vaslui și Sector 2, că ați votat doar moțiunea echipei câștigătoare!

Mulțumesc, Alba și Iași, pentru votul vostru asupra ambelor moțiuni!

Din 25 septembrie, noi, toți liberalii, construim #RomaniaLiberala!”, a transmis Florin Cîțu, într-un mesaj postat pe Facebook.

PNL Cluj este una dintre filialele care și-au anunțat susținerea pentru Florin Cîțu la președinția PNL. Pentru ca un candidat să poată să își susțină moțiunea la congresul care va avea loc peste două săptămâni, are nevoie de 10 filiale care să îl sprijine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *