După scandalul din USRPLUS Cluj, fostul președinte revine în partid

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Biroul Județean al USRPLUS Cluj a suspendat hotărârea de excludere a istoricului Jakob Attila, fost președinte al organizației municipale USR Cluj-Napoca, au spus surse din partid pentru site.

Decizia fusese dată de Biroul Politic Municipal așa cum a scris Clujul Politic dar a fost contestată statutar de Iakob. 

Biroul Municipal al USRPLUS este dominat de ”plusiști”,  care ”dau la gioale” colegilor din USR cu care se pregătesc să…fuzioneze pe 3 octombrie.

BPJ a casat decizia BPM sub motivul că excluderile sunt interzise înainte de  Congres și alegerea președintelui USRPLUS național.

”Din pacate se mai intampla si astfel de lucruri. Acuma nu am sa detaliez faptul ca sesizarea pe baza caruia am fost exclus este una demna de cartile lui Asimov, ci voi spune doar ca nu s-a respectat procedura proprie a biroului local privind seeizarile. Eu am aflat de sesizare cu 4 ore inainte de BL-ul de lunea trecuta cand am solicitat sa imi fie trimis documentul. Desigur atunci nu am avut cum sa particip la discutarea sesizarii asa ca acesta a fost contramandata pe ieri. Duminica seara am primit inca un set de sesizari din categoria Asimov iar luni s-a discutat sesizarea. Acuma din nou nu am sa intru in detaliile privind continutul, nu comentez minciuni, dar pot sa spun ca BL cu buna stiinta si declarat a ignorat sa aplice procedurile interne. Asta e, se mai intampla si la case mai mari 🙂 Voi contesta cele intamplate si vedem. Singura dovada a faptului ca am transmis acele informatii a fost faptul ca sunt prieten pe facebook cu persoana respectiva.”, a spus Iakob, pe care BP Municipal l-a dat afară din partid pe motiv că ar fi furnizat informațiii din interior unui critic extern al USRPLUS Cluj.

Mai mult, Biroul Național a USRPLUS a anulat decizia BPMunicipal pe motiv că e abuzivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.