Mircea Abrudean: „Este inadmisibil ca în 2021 cetățenii să se plimbe în continuare cu dosare de la o instituție publică la alta”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Secretarul general adjunct al Guvernului Cîțu, liberalul clujean Mircea Abrudean, este de părere că este esențial să se continue munca începută și să se accelereze procesul digitalizării în instituțiile publice din România.

Fostul prefect al Clujului a prezidat, în cursul zilei de joi, reuniunea tehnică a Comitetului pentru e-guvernare și reducerea birocrației.

Le-am transmis tuturor celor prezenți că este esențial să continuăm munca începută și să accelerăm digitalizarea, prin flexibilizarea întregului sistem și prin realizarea interoperabilității sistemului de furnizori de servicii publice.

Este inadmisibil ca în 2021 cetățenii și mediul privat să se plimbe în continuare cu dosare de la o instituție publică la alta, iar Guvernul României își va ține promisiunile în ceea ce privește propunerile de reformă în domeniile e-guvernării și debirocratizării”, a transmis Mircea Abrudean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.