Primăriţa din Chinteni vrea să scape comuna de câinii fără stăpân

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primăriţa din Chinteni, Lucia Suciu, a luat atitudine în urma reclamațiilor locuitorilor comunei privind atacurile câinilor fără stăpân.

Suciu le transmite cetăţenilor din Chinteni să semnaleze la primărie toate zonele unde au fost văzute animalele, deoarece a fost încheiat un acord cu RADP pentru a prinde patrupedele.

„Ca urmare a numeroaselor sesizări cu privire la problemele generate de câinii fără stăpân, s-a încheiat un protocol de colaborare între Comuna Chinteni și RADP – Centrul de Gestionare Câini fără Stăpân, în vederea prinderii și ridicării acestora. În acest sens, vă rugăm să ne semnalați zonele unde au fost identificați astfel de câini”, a anunţat primarul din Chinteni pe pagina de Facebook.

Cetățenii comunei Chinteni au salutat acţiunea primarului și susțin că este un lucru extraordinar faptul că au un primar care răspunde tot timpul solicitărilor cetăţenilor, pe când alţii răspund doar în preajma alegerilor.

În Chinteni au fost văzuți 3 câini ciobăneşti fără stăpân, în Zona Decebal, Cartier Tineri Căsătoriți, dar și pe străzile Stefan Cel Mare, George Enescu colţ cu Aleea Muzicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.