Boc refuză categoric o funcție la București: „Scoateți-vă din cap, nu există asemenea posibilitate. Sunt alesul clujenilor, am fost deja acolo, am închis discuția”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a comentat rezultatul moţiunii de cenzură, în urma căruia a căzut Guvernul Cîţu. Edilul Clujului a declarat ferm că nu se pune problema ca el să ocupe funcția de premier, susținând că nu e interesat de o funcție la București.

Acesta a profitat și „i-a înțepat”, din nou, pe cei de la USR-PLUS după căderea Guvernului Cîțu.

„M-am așteptat ca majoritatea nou creată, PSD – USR PLUS – AUR, să propună un premier. Ei au dat foc la casă și apoi au chemat pompierii să le stingă casa. Dar stai puțin, când ai dat foc la casă, nu te-ai gândit la urmări? Construiește altă casă nouă, vino cu un prim-ministru. Am văzut că PSD fuge de guvernare, AUR nici poveste, USR a ridicat un degețel mic, “Avem și noi candidat la prim-ministru”. Dar de ce nu ați discutat acest lucru înainte? În aceste condiții, responsabilitatea cade tot pe PNL, pentru că PNL guvernează. Pentru România, cea mai bună soluție ar fi un guvern de centru dreapta, PNL – USR PLUS – UDMR”, a declarat Boc la un post local.

Boc, dezinteresat total de o functie la Bucuresti

„Scoateți-vă din cap, nu există asemenea posibilitate. Sunt alesul clujenilor, am fost deja acolo, am închis discuția, este alt context. Eu am o responsabilitate față de clujeni, pentru că ei m-au ales de, nu știu, 4-5 ori”, a precizat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *