Ajunge clujeanul Rareș Bogdan prim-ministru al României?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Mai multe voci din interiorul PNL îl văd pe europarlamentarul clujean Rareș Bogdan în funcția de prim-ministru al României. Multe persoane susțin că”a oferit un plus de imagine” partidului și este un „om care ascultă de specialiști”. 

Deputatul PNL, Daniel Fenechiu spune despre Rareş Bogdan că este un om care ascultă de specialiști, care, spre deosebire de mulți oameni politici. 

„Este un om care ascultă de specialiști, care, spre deosebire de mulți oameni politici, nu le știe pe toate. Niciodată nu l-am văzut pe Rareș Bogdan în discuțiile de specialitate venind să ne explice nouă cât de multe știe el pe o zonă. Din punctul ăsta de vedere, cred că Rareș este o posibilitate. Zilele astea se va concretiza.

Eu cred că o să-l vedeți pe Rareș prim-ministru al României și cred că va fi și un prim-ministru bun. Nu merg pe varianta că va fi atât de repede, chiar la această desemnare”, a declarat Fenechiu într-o emisiune de la postul tv Antena3.

Consultările dintre liderii partidelor parlamentare și președintele Klaus Iohannis vor avea loc luni la ora 11, la Cotroceni. Klaus Iohannis a sugerat că, atâta timp cât partidele din Parlament nu convin în privința formării unei majorități și nu vin cu o propunere de premier, actualul guvern Cîțu va fi păstrat să conducă în regim de interimat.

Reprezentanții PNL au anunțat inițial că vor merge tot cu propunerea ca Florin Cîțu să fie premier, pentru ca mai apoi să revină cu altă decizie, afirmând că în prima sesiune de negocieri nu vor avansa nicio propunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *