Boc, susținător al certificatului verde la locul de muncă

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Într-o intervenție telefonică avută în această dimineață la un post local, primarul Emil Boc susține că orice guvern care va fi la putere va trebui să impună certificatul verde obligatoriu locul de muncă. În caz contrar, românii vor merge de Crăciun la cimitir.

„Orice coaliție de guvernare trebuie să înceapă cu certificatul verde. Nu este posibil ca el să nu fie aprobat de parlament, cât mai repede cu putință. Nu putem alege la nesfîrșit între ignoranță și rațiune. Orice partid politic trebuie să spună ”Da, certificatului verde!”.

El ne va duce la o coborâre a ratei de infectare și vom avea un Crăciun mai liniștit. Dacă nu se adoptă, așa cum e implementat în Franța, Italia (n.red. obligatoriu la locul de muncă), vom avea un Crăciun cu probleme în continuare. În loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir. De aici trebuie să fie dată ora exactă și orice guvern trebuie să aibă asta în vizor”, a declarat primarul Emil Boc, despre certificatul verde obligatoriu la locul de muncă, proiect de lege care a fost respins în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *