Liderii PNL, tot mai îngrijorați de ruperea partidului

Politica nationala

Apele sunt tot mai tulburi în interiorul Partidului Național Liberal, iar liderii formațiunii sunt tot mai îngrijorați de ruperea și scindarea PNL.

În cazul în care generalul Nicolae Ciucă va fi premier într-un guvern cu PSD, liderii liberali discută scenarii care să nu ducă la scindarea partidului şi îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice din rândul liberalilor.

Astfel, mai mulţi lideri PNL sunt nemulţumiţi de posibilitatea unui guvern PNL – PSD şi sunt speriaţi de scindarea partidului dacă Nicolae Ciucă va fi premier în Guvernul format cu PSD.

Liderii PNL îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului.

După ultimele nemulţumiri din PNL pentru un posibil Guvern cu PSD, cu Nicolae Ciucă premier, liberalii discută despre un scenariu nou, care să nu scindeze partidul, mai ales că în presă au apărut informaţii că preşedintele Klaus Iohannis ar fi sunat anumiţi lideri PNL, iar cel mai probabil PNL se va îndrepta spre un Guvern cu PSD. În plus, liderii respectivi s-ar fi şi laudat în partid cu telefonul primit de la preşedinte.

Dacă va fi un Guvern cu PSD, iar Ciuca premier, atunci Florin Cîţu ar trebui să fie preşedintele Senatului„, susţin liberalii din partid, potrivit surselor citate, potrivit MEDIAFAX.

Florin Cîţu nu şi-a exprimat vreo opinie deocamdată, după discuţiile tensionate cu liderii din teritoriu.

În interiorulPNL este luat în calcul ca Florin Cîţu să rămână doar preşedintele PNL, dacă nu va fi la Senat, dar asta va genera nemulţumire în partid, mai spun sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *