PMP a decis oficial continuarea discuţiilor cu PNL pentru un proiect politic comun

Politica nationala

Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP) a decis, sâmbătă, continuarea discuţiilor cu PNL cu privire la un proiect politic comun şi a desemnat o echipă de negociere în acest sens.

Am decis, astăzi, împreună cu colegii mei din Partidul Mişcarea Populară să cooperăm privind proiecte naţionale sau locale cu PNL. Prin acest demers, Partidul Mişcarea Populară înţelege necesitatea ca aşteptările electoratului de dreapta să se materializeze prin coordonarea, între cele două formaţiuni politice, în domenii în care expertiza fiecăruia dintre cele două partide poate fi complementară.

Sub preşedinţia mea, Partidul Mişcarea Populară va continua să rămână una dintre cele mai importante forţe politice de dreapta, de pe eşichierul politic românesc.

Deci dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă.”, a transmis, la rândul său, preşedintele formaţiunii, Cristian Diaconescu.

Reamintim că potrivit unor surse din PNL, vineri, în Biroul Executiv al liberalilor s-a decis demararea discuţiilor cu PMP în vederea fuziunii prin absorbţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *