Ambasadorul Mexicului în România, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu Ambasadorul Mexicului în România, prezent la Cluj-Napoca. Acesta a efectuat o vizită și la Primăria Cluj-Napoca.

„Am avut plăcerea de a primi vizita Excelenței Sale José Guillermo Ordorica ROBLES, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statelor Unite Mexicane în România. Întrevederea s-a concentrat pe modalitățile de susținere a relațiilor bilaterale și identificarea mijloacelor oportune pentru consolidarea lor.

Cu această ocazie am discutat despre soluții la problemele prezentului, punând accent pe digitalizarea serviciilor publice, precum și despre posibilitatea unor schimburi culturale și educaționale. De asemenea, am discutat și despre posibila înfrățire a orașului nostru cu Mexico City, în contextul aniversării a 85 ani de relații diplomatice între Mexic și România”, a declarat Boc.

Alături de E.S., la întâlnire au mai participat Benito Jimenez Sauma, Șef Cancelarie, însărcinat cu probleme economice, comerciale și de cooperare și Dorin Zăgrean, Consul Onorific al Mexicului la Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *