Liberalul clujean Adrian Oros șterge pe jos cu vechii „pedeliști”: „Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă ghiarele de pe PNL”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ministrul interimar al Agriculturii, senatorul clujean Adrian Oros, a lansat un atac dur la adresa conducerii PNL și implicit la adresa primarului Emil Boc, în urma alianței liberalilor cu PSD.

Oros este unul dintre apropiaţii fostului lider al liberalilor, Ludovic Orban.

Într-o postare pagina sa de Facebook, ADrian Oros este de părere că, alianța liberalilor cu PSD și UDMR este defapt „o victorie în genunchi”.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliția de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Și pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliție de dreapta care să dezvolte România.

Nici unul nu este mai puțin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca niște păpuși mecanice invocând “interesul național”. La Congresul PNL, echipa câștigătoare a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi.

Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul “suflului nou”. E de așteptat ca în următoarea perioadă, mulți dintre acești vrednici “urmași ai Brătienilor ”să încerce să își spele imaginea, debarcându-l pe Cîțu. Eu le spun altceva: Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă ghiarele de pe Partidul Național Liberal!„, a transmis Oros, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *