Miron Mitrea: „Am senzația că PNL-ul prin liderii lui face tot ce poate să dispară. E penibil și nu știu cum își revine partidul asta”

Politica nationala

Analistul politic Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor, a lansat critici dure la adresa actualilor lidei ai Partidului Național Liberal (PNL).

Mitrea a comentat atât aparițiile publice ale lui Rareș Bogdan din ultimele săptămâni, pe care le-a criticat aspru, dar și schimbarea de atitudine a Ralucăi Turcan față de Florin Cîțu pe care l-a atacat în interiorul partidului.

Critici pentru Rares Bogdan

„Cred că în ultima perioada a fost politicianul care a dovedit o lege nescrisă a politicii: ridicolul omoară. Dacă acum un an și jumătate sau doi ani el a fost un tractor, unul dintre tractorasele care au dus PNL-ul la alegerile europarlamentare, azi dacă te uiți în sondajele de opinie e la piciorul broaștei. A dispărut pentru că ridicolul omoară.

El a vrut să între în Guvern. Îmi pare rău de el, îl știu de multă vreme și îmi pare rău că a reușit să se facă de ras în halul în care s-a făcut în ultima perioada”, a declarat Mitrea.

Acesta a comentat situația Ralucăi Turcan, care l-a criticat pe Cîțu pe motivul că nu ar mai fi existat bani la ministerul condus de ea. Ulterior, Raluca Turcan nu a mai prins o funcție în noul Guvern Ciucă.

„Am senzația că PNL-ul prin liderii lui face tot ce poate să dispară. Doamna Turcan era în echipa câștigătoare, în momentul în care nu a mai avut scaunul sub fund a văzut că Citu e incompetent. Doamna Turcan s-a făcut de ras încă o dată. Ministru în funcție nu a făcut nimic, s-a văzut fără funcție…E penibil și nu știu cum își revine partidul asta. Nu știu cine își asumă reconstrucția partidului. E singură zona de dreapta conservatoare care mai e în viață. Sunt tare curios cine își va asumă un program de reconstrucție pentru partid. Florin Citu e evident că nu poate„, a mai declarat Miron Mitrea, la Realitatea PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *