Cine este noul purtător de cuvânt al Guvernului Ciucă?

Politica nationala

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciucă a fost desemnat Dan Cărbunaru, jurnalist, care își va prelua noul rol săptămâna viitoare.

Dan Cărbunaru este jurnalist și director al publicației Calea Europeană, pe care a fondat-o în 2009. Coordonator al cursului de comunicare în Afaceri Europene pentru comunicatorii guvernamentali, organizat de Institutul European din România, Dan Cărbunaru se prezintă ca expert internațional în comunicare, scrie spotmedia.ro.

Era de ani buni acreditat la Bruxelles la instituțiile europene, precum și pe lângă Administrația Prezidențială.

În cea mai recentă postare a sa de pe Facebook, de marți, Cărbunaru scria că sunt așteptări mari de la noul guvern și povestea un dialog avut la B1 TV cu ministrul Finanțelor.

”Guvernul Marii Coaliții. Așteptările mai mari decât susținerea din Parlament, la fel și nevoile românilor. Vor reuși viitorii guvernanți să facă față vremurilor? Alternativă pare să nu fie. Ieri seară, la emisiunea realizată de Silviu (Mănăstire – n.red.), am avut ocazia de a intra in dialog cu viitorul ministru de Finanțe.

Adrian Câciu și-a recunoscut orientarea keynesiană și a anunțat că, dacă va introduce noi taxe și impozite, ori le va mări pe cele actuale, nu o va face fără consultări cu cei vizați. Dl. Adrian Câciu a mai spus că susține adoptarea monedei euro de către România, atunci când țara va fi pregătită și vom avea o convergență reală”, a scris Cărbunaru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.