Emil Boc: „Au fost anulate focurile de artificii de Revelion 2022 din cauza prognozei meteo”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat vineri dimineață, în ultima zi a anului, că a luat decizia de a anula focurile de artificii pentru noaptea dintre ani din cele patru locații din cauza condițiilor meteo și a ceții preconizate de Revelion 2022.

„Am anulat focurile de artificii din această seară datorită condițiilor climatice. Am luat această decizie datorită prognozei meteo, ceață, și în acele condiții nu putem să le organizăm. Am primit informarea că în această seară va fi ceață 30% și astfel am decis să le anulăm, chiar dacă nu am fi cheltuit bani publici, ci din sponsorizări, dar mai bine cheltuim acei bani cu alte ocazii.

Nu vom avea nimic la Cluj-Napoca organizat de primărie. Concert am spus că nu organizez dacă nu se cere certificat verde și nu îmi permit să invit oamenii să stea în grup, iar dacă ar fi certificatul verde obligatoriu ar diminua foarte mult impactul.

Eu voi petrece revelionul la hotelul plapuma, acasă și atât, nimic altceva. Trebuie să mă adaptez la vremurile în care trăim. Îi încurajez pe clujeni să fie ponderați cu aceste petreceri de revelion și să petreacă în manieră decentă, să evite locurile aglomerate”, a declarat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *