Şoşoacă, atac la George Simion, Terheş şi Călin Georgescu: „Marş de aici. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei”

Politica nationala

Senatoarea independenta Diana Şoşoacă a lansat atacuri în rafală la adresa fostului său şef pe linie de partid George Simion, a europarlamentarului Cristian Terheş, de la PNŢCD, şi a lui Călin Georgescu, propunerea de premier a AUR.

Şoşoacă l-a acuzat pe Simion, care, recent, în declaraţiile publice s-a disociat de ea, că s-a cocoţat pe umerii ei, i-a acuzat atât pe Simion cât şi pe Terheş că nu i-au dat niciun telefon când soţul ei a avut probleme cu legea după ce a fost acuzat de agresarea unor jurnalişti italieni. Şoşoacă a lansat tirade şi contra lui Călin Georgescu, personaj care, la fel ca şi ea, este văzut ca acţionând pe linia Kremlinului.

„Cei care se cocoaţă pe munca noastră ajung să facă tot felul de întâlniri prin circumscripţia mea încercând să mă şunteze. Hai, marş de aici, domnule, că te ştii cine eşti, care eşti, ruşine să îţi fie că te-ai cocoţat până acum pe umerii meri, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine.

Apropo, există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul e în Parlamentul European care atât de mult mă iubesc şi mă susţin pe mine şi îl susţin pe Silviu (soţul Dianei Şoşoacă n.r.) încât au fost singurii care nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut să îi spună Silviu, eşti bine, te putem ajuta cu ceva.. Marş, amândoi! Pe româneşte.

Anul nou este când i-o tragi în faţa ăluilalt şi-i spui pe faţă ceea ce gândeşti şi spui în faţa poporului român că de fapt nu eşti un naţionalist, că de fapt nu faci altceva decât să acumulezi capital electoral, pentru că aşa te-au pus Soros şi aşa te-au pus serviciile străine şi române, să vii în România şi după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie unde nu eşti decât cu picioarele înainte şi să faci pe patriotul construind case cu bani de unde bani? Da, de la dezvoltarea durabilă. Să vii să vinzi r******i de gen apă, hrană, energie, familie (‘concepte’ promovate de Călin Georgescu n.r.), draci, laci dar fără să pui mâna să plantezi un bob de grâu…

Pentru mine ala e anul nou,când te duci tu şi scoţi în stradă oamenii nu îi vezi strânşi în faţa Parlamentului European şi te faci că tu conduci masele de oameni. Nimeni nu a scos nicio masă de oameni în stradă (…) Cine-şi arogă acest merit de a scoate poporul român în stradă e un mincinos ordinar! Şi până una alta nu există nici măcar un partid în România care să fie naţionalist, niciunul, toţi mint, toţi se urcă pe cadavre să ajungă undeva”, a susţinut Şoşoacă, politiciană care n-a ezitat să îşi facă imagine făcând live-uri de la morgă sau fluturând saci pentru cadavrele celor răpuşi de covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *