Clujeanul Sabin Sărmaș, în cărți pentru Ministerul Digitalizării! E susținut puternic de Emil Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că partidul nu a luat o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Digitalizării, rămas liber în urma demisiei lui Florin Roman, dar clujeanul Sabin Sărmaș, deputat, are șanse foarte mari pentru a prelua acest portofoliu.

Cîțu susţine că ar vrea ca pentru acest portofoliu să fie desemnată o femeie.

Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim, totuşi la Ministerul Digitalizării mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante”, a declarat Florin Cîţu, potrivit news.ro.

Fostul ministru al Cercetării, Florin Roman, a anunţat, pe 15 decembrie, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat şi în urma informaţiilor eronate din CV-ul său oficial.
 
Deputatul PNL Gheorghe Pecingină, secretar general adjunct al partidului, a anunţat, luni, că este posibil ca în şedinţa conducerii PNL de marţi să se stabilească numele ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, după demisia lui Florin Roman, la finalul anului trecut.

Printre numele vehiculate pentru acest portofoliu se află deputatul clujean Sabin Sărmaş, susţinut uternic de primarul Clujului, Emil Boc, dar şi Iulian Popescu, secretar de stat în minister, apropiat al lui Dan Vîlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *