Drulă sare la „beregata” lui Iohannis: „E cel mai mare trădător al curentului modernist în România”

Politica nationala

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a lansat un atac direct, via Digi24, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a catalogat drept „cel mai mare trădător al curentului modernist în România”.

„Am fost daţi afară de la guvernare. În fapt, dincolo de formalismul gesturilor, asta era o decizie, după mine, deja luată, arhitectul acestei decizii este Klaus Iohannis şi el este şi cel mai mare trădător al misiunii, al unui curent modernist în România. Ne-a promis modernizare în 2014, când eram un simplu cetăţean şi mi-am pus mare speranţă, ne-a promis din nou în 2019 modernizare, ca opus la PSD, şi acum a aşteptat doar opt luni după alegeri ca să facă această rocadă cu aducerea întregului sistem politic vechi la putere. Asta a produs foarte multă dezamăgire în societate şi descurajare”, a declarat Cătălin Drulă, citat de ziare.com.

Noul şef al USR a atras atenţia că lumea politică „a intrat într-o mare pace iohanniană, o linişte, un sistem care nu vrea să fie deranjat”, iar USR s-a simţit „nedorit şi ejectat din acest sistem”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *