Jurnalista Ruxandra Hurezean, la Clujul Politic LIVE!, despre ascensiunea AUR. „Și-au dat seama care sunt slăbiciunile politicii si ale societatii românești”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Jurnalista Ruxandra Hurezean de la Sinteza, alături de editorialul Apuseni.info, Voicu Ienci, au dezbătut ascensiunea fulminantă a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), în cadrul emisiunii Clujul Politic LIVE! de vineri dimineață, 18 februarie.

„Performanța pe care a atins-o AUR este că și-a dat seama care sunt slăbiciunile politicii românești, ale societății românești și apasă exact pe rănile sângerează, e vorba de sărăcie, de excluziune, de foarte multe categorii de români care se simt lăsați deoparte și pe dinafară. Și au mai mirosit ceva, partidele care sunt consacrate în România au și fost la guvernare. Este foarte greu să mai fi populist și să te duci în mijlocul oamenilor și să le spui că eu voi crește pensiile, voi face școală sau spital, dacă ai fost la putere. Atunci oamenii zic, ai fost la putere 10-15 ani, ai fost la guvernare, de ce nu ai făcut.

AUR vine pe un teren virgin, nu au fost la guvernare, ei nu au această problemă și pot zice, dacă noi am fi fost, am fi făcut. Au această posibilitate de a spune că pot să facă”, a declarat Ruxandra Hurezean la Clujul Politic LIVE!.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *