Război total între copreședinții AUR. Citește cum s-au jignit Simion cu Târziu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Claudiu Târziu, co-fondator al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) alături de George Simion, îl acuză pe acesta că l-a ”jignit de moarte” încercând să-i facă un compliment, scrie siteul punctuldefierbere.ro.

„Am cunoscut sute de foști deținuți politic sub regimul comunist. De la ei am învățat onoarea. Prima grijă a lor, atunci cînd erau arestați de Securitate, era să nu divulge, sub nici un chip, vreun nume de oponent al regimului. Erau bătuți pînă la leșin, își pierdeau părți din trup în schingiuiri, iar unii dintre ei erau uciși, dar nu trădau. Trădarea era echivalentă cu condamnarea la moarte a unui nevinovat. Păcat împotriva Sfîntului Duh!

Cu această lecție în minte, am devenit extrem de sensibil la acest spectru care marchează istoria lumii: trădarea. Iuda este simbolul absolut al lui. De aceea, simpla bănuială a trădării mi se pare dezonorantă.

Slavă Domnului, pînă azi, nici nu și-a permis nimeni să presupună că aș fi capabil să vînd pe cineva. Pînă azi, cînd un frate, încercînd să mă complimenteze, m-a jignit de moarte. Vezi bine, nu l-am vîndut, deși mi s-ar fi propus. Cine ar fi îndrăznit vreodată să-mi propună o asemenea mișelie? Mister! Nu întorc și obrazul celălalt, ci doar spatele, care e plin de rănile cuțitelor care mi-au fost înfipte în el de-a lungul vieții”, a scris pe facebook  Târziu.

Mai multe citiți pe siteul citat.

Reamintim că de o perioadă Tîrziu, fost jurnalist, are poziții opuse lui Simion care au stricat atmosfera în AUR. Cei doi par să nu se mai înțeleagă pe teme majore, tocmai acum când AUR e pe primele trei locuri în sondaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *