Senatorul independent clujean Adrian Oros, Forța Dreptei: „E un partid pentru cei rămași fără opțiune de dreapta”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Forţa Dreptei a devenit, oficial, partid politic, au anunţat, joi, liderii acestuia. Unul din acesta este universitarul clujean de la USAMV, senatorul independent Adrian Oros, ales pe liste PNL Cluj din care a demisionat după Congresul liberalilor care a consfințit eșecul aripii Orban.

Oros este un apropiat al lui Ludovic Orban, ex-președinte PNL, ex-premier, președintele partidului Forța Dreptei. A fost ministru al Agriculturii în cabinetul Orban 2.

 

„De astăzi, cei rămași fără opțiune de dreapta, după distrugerea PNL și preluarea lui ostilă în remorca PSD, au la dispoziție o formațiune nouă, care asumă cu curaj valori autentice precum familia, comunitatea, tradiția creștină, patriotismul luminat și vine cu principii și soluții care au adus prosperitate si dezvoltare în democrațiile europene: conservatorism, democrație creștină, dar și liberalismul tradițional românesc.

Dorim să fim o alternativă onestă pentru cei care își iubesc familia, comunitatea și poporul; pentru cei care se trezesc în fiecare dimineață și merg la muncă; pentru cei care își duc în fiecare zi copiii la școală; pentru cei care își plătesc impozitele și taxele; pentru cei care duminica își fac timp să își hrănească și sufletul și să transmită copiilor lor tradițiile creștine; pentru cei care iubesc oamenii și tot ceea ce Dumnezeu a creat!

«Șmecherii», ignoranții, leneșii, extremiștii, oportuniștii și trădătorii au la dispoziție alte opțiuni. Dumnezeu să ne ajute în tot ceea ce vom face în continuare!”, a scris Oros pe  Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *